fbpx

Η Century Martial Arts στην Ελλάδα δια χειρός Ηλία Μαστρανδρέα και Seven Hellas

Ηλίας Μαστρανδρέας

Η μεγαλύτερη εταιρεία στον μαχητικό εξοπλισμό στον κόσμο, η Century Martial Arts, που δραστηριοποιείται από το 1976 έρχεται πλέον στην Ελλάδα. Υπεύθυνος για αυτή τη μεγάλη κίνηση ο Ηλίας Μαστρανδρέας και η Seven Hellas.

Η εταιρεία θρύλος των Μαχητικών Τεχνών, παγκοσμίου φήμης είναι πιστοποιημένη από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες ομοσπονδίες. Με αυτό τον τρόπο θα προσφέρει τον κορυφαίο εξοπλισμό της και στους Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές, αθλούμενους και ασκούμενους. Φέροντας την πιστοποίηση και το Logo των WTF (World Taekwondo Federation), WKF (World Karate Federation) και WAKO μεταξύ άλλων, η εταιρία εξοπλισμού των παιδικών μας χρόνων έρχεται να καλύψει τις όλο και αυξημένες ανάγκες των αθλητών.

Με μια τεράστια γκάμα προϊόντων και εξοπλισμού το “οπλοστάσιο” της Seven Hellas μπορεί να προσφέρει τα πάντα.

Η χαρά και η συγκίνηση πολύ μεγάλη για αυτήν την νέα αποκλειστικότητα. Σύντομα θα έχουμε και τους νέους καταλόγους που θα αφορούν αποκλειστικά τη νέα αυτή εταιρία. Πίστη, αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε και πολύ δουλειά φέρνουν πάντα τέτοια αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες και φίλους μας όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε πάντα να σας προσφέρουμε τα καλύτερα” η σχετικά λιτή ανακοίνωση του Ηλία Μαστρανδρέα, που εδώ και μέρες μετρούσε αντίστροφα για τη μεγάλη είδηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα