fbpx

Πέθανε ο «Πρίγκιπας του Πόνου», o κωμικός Richard Lewis

Πέθανε ο «Πρίγκιπας του Πόνου», o κωμικός Richard Lewis

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών, ο κωμικός Richard Lewis, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο πλευρό του Larry David στο επιτυχημένο σίριαλ Curb Your Enthusiasm. Ο Lewis πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μετά από καρδιακό επεισόδιο, όπως έγινε γνωστό.

Έναν χρόνο νωρίτερα ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον χώρο της stand-up comedy, λόγω της νόσου του Πάρκινσον με την οποία διαγνώστηκε. Ήταν διάσημος για τους κωμικούς μονολόγους του στους οποίους συχνά μιλούσε με χιούμορ για τις νευρώσεις του, φορώντας πάντα μαύρα, εξ ου και το προσωνύμιό του “Ο Πρίγκιπας του Πόνου”.

“Είμαι παρανοϊκός με τα πάντα στη ζωή μου, ακόμα και στο σπίτι. Στο ποδήλατο γυμναστικής μου έχω καθρέφτη για να βλέπω πίσω μου”, ήταν ένα από τα πιο γνωστά αστεία του.

Πέρα από την καριέρα του στην stand-up comedy, ο Lewis είχε έναν πολύ χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία “Ρομπέν των Δασών: Οι Ήρωες με τα Κολάν” του Μελ Μπρουκς, υποδυόμενος τον Πρίγκιπα Τζον, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στη σειρά Anything But Love, στο πλευρό της Τζέιμι Λι Κέρτις.

Ο Larry David δήλωσε για τον θάνατο του Lewis: “Ο Richard κι εγώ γεννηθήκαμε με τρεις μέρες διαφορά στο ίδιο νοσοκομείο και για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ήταν για μένα σαν αδελφός. Είχε αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό, ήταν ταυτόχρονα ο πιο αστείος και ο πιο γλυκός άνθρωπος. Όμως σήμερα με έκανε να κλαίω με λυγμούς και δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ γι’ αυτό”.

ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Επικαιρότητα