fbpx

Apple Vision Pro: Έτοιμα για λανσάρισμα τα VR γυαλιά

Apple Vision Pro

Τα Apple Vision Pro είναι έτοιμα και όλα δείχνουν πως σύντομα θα βρίσκονται στα Apple Stores.

Δεν είναι συχνό φαινόμενο η Apple να παρουσιάζει ένα εντελώς νέο κομμάτι υλικού. Τα iPhone, τα Airpods και το iPad είναι όλα τεχνολογία αιχμής. Το καθένα από αυτά είχε πολλαπλές γενιές, το Apple Vision Pro όμως αποτελεί μια τεράστια απόκλιση για την εταιρεία. 

Το επερχόμενο mixed reality headset μοιάζει με μια πραγματική αλλαγή του παιχνιδιού για τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε (αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την τιμή των 3499 δολαρίων), αλλά μπορεί να μην είναι επερχόμενο για πολύ ακόμα.  Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ήδη από αυτόν τον μήνα. 

Αυτή είναι μια άποψη που μοιράζεται ο γνωστός Apple Insider Mark Gurman. Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter για να προσφέρει μια ακόμη πιο συγκεκριμένη πρόβλεψη. Σύμφωνα με τον Gurman, η μαγική ημέρα είναι η 26η Ιανουαρίου. Τουλάχιστον αυτό ακούγεται “μεταξύ ανθρώπων στην Κίνα που ισχυρίζονται ότι συνδέονται με την Apple”.

Αυτό που διαχωρίζει το Vision Pro από τα PSVR2 και Meta Quest 3 είναι ότι αντί να ασχοληθεί αποκλειστικά με το gaming. Πρόκειται περισσότερο για έναν ξεχωριστό υπολογιστή σχεδιασμένο για εργασία και παιχνίδι. Έχει επίσης πολύ πιο ελαφρύ σχεδιασμό, που μοιάζει περισσότερο με γυαλιά σκι παρά με ακουστικά. Ο ίδιος ο Tim Cook το έχει περιγράψει ως μια “νέα εποχή της πληροφορικής”, κάτι που ακούγεται πολύ σημαντικό. 

Φυσικά, όσοι πάρουν τα ακουστικά όταν κυκλοφορήσουν, θα πρέπει να μείνουν πολύ κοντά σε έναν φορτιστή. Το Vision Pro θα συνοδεύεται από μια εξωτερική μπαταρία που διαρκεί περίπου δύο ώρες. Καθόλου ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια, αλλά μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιείτε και στην πρίζα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τεχνολογία