fbpx

Le Mans Virtual Series: Στο Σπα-Φρανκορσάμπ ο τρίτος γύρος (vid)

Le Mans Virtual Series: Στο Σπα-Φρανκορσάμπ ο τρίτος γύρος (vid)

Μετά τον δραματικό αγώνα στη Μόντσα, ο επόμενος γύρος της σεζόν στο Le Mans Virtual Series διεξάγεται στην πίστα του Σπα-Φρανκορσάμπ στο Βέλγιο.

 Οι θεατές ανυπομονούν για μία μαραθώνιο αναμέτρηση έξι ωρών, με τους καλύτερους sim racers στον κόσμο να παλεύουν στις κατηγορίες οχημάτων LMP και GTE Sportscar το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Με το πρωτάθλημα να πλησιάζει στα μισά, η πίεση αρχίζει να αυξάνεται καθώς οι οδηγοί διεκδικούν τα 250.000 δολάρια του επάθλου.

 Ο προηγούμενος αγώνας στη Μόντσα είδε πολλή δράση με συγκρούσεις, βροχή, στρατηγική ανεφοδιασμών και περιόδους κίτρινης σημαίας που προκάλεσαν προβλήματα σε πολλές ομάδες και οδηγούς. Νικητές μετά από 140 γύρους αναδείχθηκαν οι Λουκ Μπένετ, Τζέφρι Ρίτφελντ και Μαξιμίλιαν Μπένεκε της Redline. Με τη νίκη αυτή πλησίασαν στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Floyd Vanwall-Burst στην κατηγορία LMP. Στην GTE, παρά το ατύχημα στον πρώτο γύρο της Μόντσα, η Oracle Red Bull Racing Porsche διατηρεί την πρώτη θέση με διαφορά 5,5 βαθμών από τη BMW Team Redline.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα της περασμένης χρονιάς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports