fbpx

Παρουσία κοινού στο κινεζικό πρωτάθλημα της Χανγκζού

Παρουσία κοινού στο κινεζικό πρωτάθλημα της Χανγκζού

Η Χανγκζού θα διοργανώσει το εθνικό πρωτάθλημα Κίνας στο χώρο των eSports και μάλιστα με παρουσία κοινού. Τα εισιτήρια για το τουρνουά στο King of Glory έχουν αρχίσει ήδη να πωλούνται με το χώρο να μπορεί να φιλοξενήσει 4.000 θεατές και να έχει κατασκευαστεί για τους Ασιατικούς Αγώνες.

 Ο χώρος άνοιξε τις πύλες του φέτος το Μάρτιο με την οργανωτική επιτροπή να παρουσιάζει πρόσφατα και τον εξωτερικό φωτισμό που δημιουργεί μία θεαματική ατμόσφαιρα. Το King of Glory είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα και η διεθνής έκδοση του παιχνιδιού, Arena of Valor, θα βρίσκεται στο πρόγραμμα των eSports για τους Ασιατικούς Αγώνες που αναβλήθηκαν για την επόμενη χρονιά.

 Στη Χανγκζού τα eSports θα απονείμουν για πρώτη φορά μετάλλια στην ιστορία των Ασιατικών Αγώνων και θα περιλαμβάνουν 8 κατηγορίες. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι το διάστημα από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου του 2023 και η Χανγκζού θα διοργανώσει Ασιατικούς Αγώνες για 3η φορά στην ιστορία της Κίνας μετά το Πεκίνο το 1990 και την Γκουανγκζού το 2010.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports