fbpx

Τα τελευταία εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2022

Τα τελευταία εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2022

Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2022 της IESFΟι εθνικές ομάδες της Γερμανίας, της Μογγολίας και της IESF εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, η οποία θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 11 Δεκεμβρίου στο Μπαλί.

Ο πρώτος νικητής των προκριματικών ήταν η εθνική ομάδα της Γερμανίας, η οποία εκπροσωπήθηκε από παίκτες της BIG Academy. Η γερμανική ομάδα στην πορεία της κατάφερε να κερδίσει την Ισπανία(2:1), τη Βουλγαρία (2:1) και την ομάδα της IESF (2:0). Παράλληλα, η ομάδα της Μογγολίας, η οποία εκπροσωπείται από το ρόστερ της IHC, έβγαλε το εισιτήριο για την κύρια φάση του πρωταθλήματος. Για να κατακτήσουν την πρόκριση χρειάστηκε να κερδίσουν το Βέλγιο (2:0), τη Σερβία (2:1) και τη Ρουμανία (2:0).

Το τελευταίο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2022 της IESF από τα προκριματικά πήρε η ομάδα της IESF, επικρατώντας της Ρουμανίας (2:0) σε ξεχωριστό μπρακέτο.

Λίστα των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IESF 2022:

Ινδονησία

Εθνική ομάδα Αργεντινής

Εθνική ομάδα Βιετνάμ

Εθνική ομάδα Αλγερίας

Ομάδα Βόρεια Μακεδονία (BLUEJAYS)

Ομάδα Γερμανίας (BIG Academy)

Εθνική ομάδα Μογγολίας (IHC)

IESF (QUAZAR)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2022 της IESF θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 11 Δεκεμβρίου στο Μπαλί. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, οκτώ εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο θα αγωνιστούν για ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο 100.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports