fbpx

Le Mans Virtual: Παρουσία πρωταθλητών από όλο τον κόσμο ο τελικός

Le Mans Virtual: Παρουσία πρωταθλητών από όλο τον κόσμο ο τελικός

Με την παρουσία πρωταθλητών από τη F1, τη F2 και τη F3 θα διεξαχθεί ο τελικός γύρος του Le Mans Virtual Series ενώ για τη δόξα στον 24ωρο αγώνα θα παλέψουν και μερικοί από τους κορυφαίους sim racers. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Ιανουαρίου με την συμμετοχή άνω των 180 οδηγών από εξομοιωτές που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του κόσμου.

 Στη λίστα συμμετοχών περιλαμβάνεται ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής F1, Μαξ Φερστάπεν, ο πρώην οδηγός της F1 και νυν του IndyCar Ρομέν Γκροζάν, ο πρωταθλητής F2 Φελίπε Ντρούγκοβιτς και ο πρωταθλητής F3 Βίκτορ Μάρτινς. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει και το όνομα του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Touring Cars, του Άντι Πρίο, ο οποίος θα αγωνιστεί με το γιο του, Σεμπ.

 Πέρα από τους πρωταγωνιστές στις πραγματικές πίστες, σημαντικά είναι και τα ονόματα που έρχονται από τον ψηφιακό κόσμο όπως οι πρώην κάτοχοι του τίτλου Τζέφρι Ρίτφελντ, Τζόσουα Ρότζερς και Νικοντέμ Βισνιέφσκι ενώ παρών θα είναι και ο Τζέιμς Μπόλντουιν ο οποίος πρόσφατα πήρε το βραβείο για τον καλύτερο οδηγό eSports του 2022.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports