fbpx

Σημαντική προσθήκη στην Moist Esports (vid)

Σημαντική προσθήκη στην Moist Esports (vid)

Ο βορειοαμερικανικός οργανισμός esports Moist Esports ανακοίνωσε την ενίσχυση της ηγετικής του ομάδας με τον διορισμό του Ludwig Agren ως συνιδιοκτήτη του. 

Ο δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου και streamer θα διευθύνει τον σύλλογο μαζί με τον επίσης streamer Charles White Jr. ή αλλιώς MoistCr1TiKaL. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν αποκαλύφθηκαν.

Στο βίντεο καλωσορίσματος, ο Ludwig μιλάει για το πώς οι οργανισμοί esports αγωνίζονται να βγάλουν χρήματα και βασίζονται στη χρηματοδότηση από επιχειρηματικά κεφάλαια και στη χορηγία από συνεργάτες κρυπτονομισμάτων για να επιβιώσουν. Στη συνέχεια, ο MoistCr1TiKal καταφθάνει για να παρουσιάσει τα διάφορα τρόπαια που έχει κερδίσει η ομάδα esports του στους κλάδους Rocket League και Smash.

Ο Ludwig επισημαίνει ότι ο οργανισμός Moist Esports πρέπει να ξοδεύει πολλά χρήματα για να κερδίζει τόσα πολλά τρόπαια, με τον MoistCr1TiKal να απαντά ότι ο Agren έχει κάποια χρήματα να ξοδέψει αφού υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με το YouTube το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο MoistCr1TiKal και ο Ludwig έχουν συνεργαστεί σε μια σειρά περιεχομένου στο παρελθόν, με τον ίδιο τον Ludwig να εμφανίζεται στο Super Smash Bros.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports