fbpx

Η Γουλβς ενοποιεί τις ομάδες της στο FIFA Online και PUBG Mobile

Η Γουλβς ενοποιεί τις ομάδες της στο FIFA Online και PUBG Mobile

H Wolves Esports, που ανήκει στην ποδοσφαιρική ομάδα Wolverhampton Wanderers, ανακοίνωσε την ενοποίηση των ομάδων FIFA Online και PUBG Mobile με την ονομασία Shenzhen Wolves. 

Ως αποτέλεσμα, οι ομάδες θα εμφανίζονται με νέο όνομα. Οι αλλαγές οφείλονται στη συμφωνία συνεργασίας του συλλόγου με το Δημοτικό Γραφείο Πολιτισμού, Ραδιοφώνου, Τηλεόρασης, Τουρισμού και Αθλητισμού της κομητείας Nanshan της Shenzhen.

«Η συνεργασία μεταξύ της Wolves Esports και της περιφέρειας NanshanShenzhen είναι ένα ακόμη σημαντικό στρατηγικό σχέδιο από την είσοδο της Wolves Esports στην Peace Elite League τον Δεκέμβριο του 2022.

Ως παγκόσμιος σύλλογος esports, η Wolves Esports είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον στρατηγικό στόχο της Shenzhen για την οικοδόμηση μιας διεθνούς πόλης esports και μιας διεθνούς και καινοτόμου κουλτούρας πόλης. Η Shenzhen και η περιοχή Nanshan έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην οικοδόμηση της βιομηχανίας esports, την ατμόσφαιρα της αγοράς esports και τη βαθιά κατανόηση της βιομηχανίας.

Όλο και περισσότερες κορυφαίες διοργανώσεις esports, όπως οι θερινοί τελικοί του PEL 2022 και οι τελικοί του παγκόσμιου πρωταθλήματος Honor of Kings 2022, λαμβάνουν χώρα στην περιοχή Nanshan. Ελπίζουμε ότι η Fosun Sports Group και η Wolves Esports θα αναπτυχθούν μαζί για να ηγηθούν της καινοτόμου ανάπτυξης της βιομηχανίας esports στην περιοχή Shenzhen και Nanshan», ήταν τα λόγια του Deng Houjun, προέδρου της Fosun Sports, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία που δημιουργήθηκε.

Εκτός από το νέο όνομα, οι ομάδες θα λάβουν και ενημερωμένη μορφή, όπου θα χρησιμοποιούν τα σύμβολα της Shenzhen και της περιοχής Nanshan. Η συμφωνία είναι συνέπεια της ένταξης του ρόστερ της Wolves Esports PUBG Mobile στην Peace Elite League. Ο οργανισμός προωθεί επί του παρόντος τα περιουσιακά του στοιχεία στην Κίνα, παρουσιάζοντας τα Honor of Kings, QQ Speed, Call of Duty Mobile, Identity V και Naraka: Bladepoint. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wolverhampton Wanderers είναι επίσης χορηγός του βορειοαμερικανικού οργανισμού esports Evil Geniuses.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports