fbpx

Η ENCE ξεκίνησε συνεργασία και με εκπαιδευτικά ιδρύματα

Η ENCE ξεκίνησε συνεργασία και με εκπαιδευτικά ιδρύματα

Ο φινλανδικός οργανισμός esports ENCE ανακοίνωσε συμφωνίες συνεργασίας με τοπικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του συλλόγου ENCE Academy θα διατηρεί στενούς δεσμούς με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Kajaani, το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Jyväskylä και το AhlmanEdun. 

Σκοπός των συμφωνιών είναι, να φέρουν κοντά τους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται για τα esports και να προωθήσουν από κοινού τον τομέα προσφέροντας συγκεκριμένες ευκαιρίες στους φοιτητές να βιώσουν τα esports μέσα από την εργασία τους.

Emeli Ikonen, Διευθυντής προγράμματος ακαδημίας ENCE

«Ένας από τους σημαντικότερους στόχους της ENCE Academy είναι να παρέχει στους νέους την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δική τους φινλανδική εμπειρία στον τομέα των esports. Η συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα ήταν ένας φυσικός τρόπος για να επεκτείνουμε το πρόγραμμα της ακαδημίας μας και ταυτόχρονα να υποστηρίξουμε τους φοιτητές στον τομέα. Μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας, διασφαλίζουμε ότι το δυναμικό περιβάλλον λειτουργίας μας θα συνεχίσει να προσελκύει αξιόπιστους επαγγελματίες για την εκτέλεση διαφόρων καθηκόντων».

Jani Wattula, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Kajaani

«Η συνεργασία με την ENCE Academy αποτελεί για εμάς ένα πολύ πολύτιμο παράθυρο στο μέλλον των esports. Έχουμε έναν κοινό στόχο – την περαιτέρω ανάπτυξη ολόκληρης της φινλανδικής βιομηχανίας esports, και βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες για αυτό μέσω της μακροπρόθεσμης συνεργασίας. Το πρόγραμμα ENCE Academy θα εξυπηρετήσει τη νέα γενιά της Φινλανδίας σε ό,τι αφορά την εύρεση νέων παικτών και την πρόοδο στον τομέα των esports γενικότερα».

Tuomas Rauhalo, Ανώτερος ειδικός, Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Jyväskylä

«Η συνεργασία με την ENCE Academy αποτελεί για εμάς μια σημαντική και σημαντική ανακάλυψη για την ανάπτυξη του τομέα των esports – κάτι που μπορούσαμε μόνο να ονειρευτούμε όταν ξεκινήσαμε την ανάπτυξη των esports στο Πανεπιστήμιο το 2018. Η συνεργασία σημαίνει, μεταξύ άλλων, μια ουσιαστική μελέτη του περιεχομένου, των επισκεπτών και των εκδηλώσεων, καθώς και την επέκταση των δυνατοτήτων χρήσης του GamePit Pro».

Tony Luhtapuro, εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού ιδρύματος αθλητισμού και παιχνιδιών AhlmanEdun

«Θεωρούμε το πλεονέκτημα της συνεργασίας με την ENCE Academy ως αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης του ιδρύματός μας. Ως το κορυφαίο ίδρυμα ανάπτυξης επαγγελματιών παικτών στη Φινλανδία, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις μας στον τομέα των esports μαζί με έναν επαγγελματικό οργανισμό. Η συνεργασία μας ανοίγει νέες ευκαιρίες καριέρας και esports για τους σπουδαστές μας στα eSports.

Αναμένεται ότι η ENCE θα χρησιμοποιήσει την υπάρχουσα βάση των πανεπιστημίων για να βρει και να αναπτύξει νέα φινλανδικά ταλέντα του esports.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports