fbpx

Ο Oργανισμός Torrent έπαψε να λειτουργεί…

Ο Oργανισμός Torrent έπαψε να λειτουργεί…

Ο βορειοαμερικανικός οργανισμός Torrent ανακοίνωσε τη διάλυσή του μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο μαγικό κόσμο των esports. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος αποχαιρέτησε τις ομάδες του τον περασμένο Νοέμβριο και σκόπευε να επιστρέψει στη σκηνή, αλλά τώρα τελικά περιόρισε τις δραστηριότητές του.

«Από σήμερα, η Torrent παύει να λειτουργεί. Προς το τέλος της περασμένης χρονιάς, αφήσαμε να εννοηθεί ότι θα επιστρέψουμε στις αγωνιστικές δραστηριότητες με κάποια ιδιότητα και είχαμε πλήρη πρόθεση να δημιουργήσουμε κάτι που πιστεύαμε ότι θα άρεσε στην κοινότητά μας. Τελικά, πάρθηκε η τελική απόφαση να πάρουμε το πάθος και τη δημιουργικότητα της ομάδας μας και να τα χρησιμοποιήσουμε σε άλλες προσπάθειες υπό την ηγεσία της μητρικής μας εταιρείας, Wisdom Gaming Studios. Γνωρίζουμε ότι αυτά δεν είναι τα νέα που κάποιος ήθελε να ακούσει από την αρχή της δραστηριότητάς μας. Πάντα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα παθιασμένων οπαδών και όλοι εσείς το κάνατε εφικτό», αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού.

Η Torrent ιδρύθηκε στις αρχές του 2021 από τη μητρική εταιρεία Wisdom Gaming Studios. Ο σύλλογος ήταν κυρίως γνωστός για τις επιδόσεις του στους κλάδους Rocket League, Halo και Apex Legends, όπου είχε κάποιες επιτυχίες.

Μεταξύ των επιτευγμάτων της οργάνωσης στη σκηνή, αξίζει να τονιστεί η έβδομη θέση στο Apex Legends Global Series Championship 2021 – North America, καθώς και η συμμετοχή στο RLCS Season X – Fall: North American Major και RLCS Season X – Winter: North American Major.

Η Wisdom Gaming Studios αναμένεται να αναδιανείμει τα περιουσιακά στοιχεία του οργανισμού Torrent σε άλλα έργα της, καθώς η εταιρεία ασχολείται επίσης με την παραγωγή και το μάρκετινγκ, τη διοργάνωση τουρνουά, το σχεδιασμό και άλλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports