fbpx

Το GRID Esports γίνεται συνεργάτης του The Lima Major 2023

Το GRID Esports γίνεται συνεργάτης του The Lima Major 2023

Η εταιρεία παιχνιδιών GRID Esports ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το DPC Tournament Series. Στο πλαίσιο της επικαιροποιημένης συμφωνίας, η εταιρεία θα συνεργαστεί με το επερχόμενο The Lima Major 2023, το οποίο ξεκινά στα τέλη Φεβρουαρίου στο Περού.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η GRID Esports θα παρέχει υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης και διανομής, υπηρεσιών ασφάλειας και παρακολούθησης της ακεραιότητας. Επιπλέον, η εταιρεία θα είναι συνεργάτης δεδομένων και για το The Bali Major 2023, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η GRID Esports ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας συνεργασίας με τη ρουμανική εταιρεία διοργάνωσης τουρνουά PGL για να γίνει ο επίσημος συνεργάτης της σειράς DPC στη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Κίνα.

Το Lima Major 2023 θα διεξαχθεί από τις 22 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου στο Περού, στην τοποθεσία Arena 1. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεκαέξι ομάδες από την ΚΑΚ, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία θα αγωνιστούν για ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο 500.000 δολαρίων, καθώς και για 1.900 βαθμούς DPC.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports