fbpx

Με γυαλιά Oakley τα βραβεία esports

Με γυαλιά Oakley τα βραβεία esports

Τα διάσημα ετήσια Esports Awards και η βορειοαμερικανική μάρκα γυαλιών ηλίου Oakley ανακοίνωσαν την επέκταση της υφιστάμενης συνεργασίας τους κατά δύο χρόνια. 

Στο πλαίσιο της επικαιροποιημένης συμφωνίας, η εταιρεία θα γίνει επίσημος συνεργάτης των επερχόμενων Esports Awards 2023, τα οποία θα διεξαχθούν στο τέλος του έτους στο Λας Βέγκας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που η Oakley αναζωπύρωσε τη συνεργασία της και μας συνόδευσε στο ταξίδι μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να καλωσορίσουμε έναν κορυφαίο συνεργάτη του κλάδου, την Oakley, αποτελεί πραγματική αντανάκλαση αυτού που έχουμε χτίσει εδώ στα Esports Awards. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με μια τόσο φανταστική εταιρεία και ανυπομονώ να σας δείξω τι έχουμε σχεδιάσει για το 2023!», τόνισε ο Michael Ashford, Διευθύνων Σύμβουλος των Esports Awards. 

Εκτός από την υποστήριξη της επερχόμενης τελετής, ο Felipe Formiga, Global Head of Esports and Gaming Partnerships της Oakley, θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, μέλος της κριτικής επιτροπής των Esports Awards 2023. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από εμπειρογνώμονες του κλάδου αξιολογούν τις υποψηφιότητες των βραβείων που διανέμονται στην τελετή του Δεκεμβρίου.

Μετά από μια σειρά συνεργασιών προς το τέλος του 2022, τα Esports Awards συνεργάστηκαν με τον Matt Rutledge για να εγκαινιάσουν μια νέα τελετή απονομής βραβείων αφιερωμένη στους κλάδους των κινητών τηλεφώνων. Τα φετινά Esports Awards θα διεξαχθούν στο Resorts World στο Λας Βέγκας για δεύτερη χρονιά μετά από τρία χρόνια στο Esports Stadium Arlington στο Τέξας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports