fbpx

Ο Jeemzz η πρώτη μεταγραφή της FaZe Clan στο PUBG

Ο Jeemzz η πρώτη μεταγραφή της FaZe Clan στο PUBG

Ο βορειοαμερικανικός οργανισμός esports FaZe Clan ανακοίνωσε την ενίσχυση του ρόστερ του PUBG με την υπογραφή του Jeemzz. Ο 26χρονος Νορβηγός είναι πρώην παίκτης της Team Liquid, αλλά αναγκάστηκε να ολοκληρώσει την περασμένη σεζόν με την ομάδα OVERPEEKERS.

Ο Jeemzz έχει περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια με την Team Liquid. Εκεί, ο 26χρονος Νορβηγός παίκτης αναδείχθηκε νικητής του PUBG Global Invitational 2018 – Europe, του StarSeries & i-League PUBG Season 2 και του PUBG Europe League 2019 – Kick-off Cup, ενώ μπήκε και στην πρώτη τριάδα του FACEIT Global Summit: PUBG Classic, PUBG Europe League 2019 – Phase 2, PUBG Global Invitational 2018 – TPP, PUBG Global Invitational 2018 – FPP, PUBG Continental Series 2: Europe, PUBG Continental Series 3: Europe και PUBG Continental Series 4: Europe.

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του συλλόγου από τον κλάδο, ο Jeemzz, μαζί με άλλα μέλη του ρόστερ, συνέχισε να εμφανίζεται με την ετικέτα OVERPEEKERS. Συγκεκριμένα, κατάφερε να καταλάβει την πέμπτη θέση στο PUBG Global Championship 2022, χτυπώντας έτσι δυνατά την πόρτα πριν από την οριστική διάλυση της ομάδας.

Αυτή είναι η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του συλλόγου, ο οποίος τον Ιανουάριο αποχαιρέτησε τους Aitzy, D1gg3r1 και τον προπονητή Didz.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα e-Sports