fbpx

Νάπολι: Η «μάχη» της διαδοχής του Ρούντι Γκαρσία – Οι επικρατέστεροι «μνηστήρες»

Νάπολι

Κοινό μυστικό αποτελεί στη Νάπολι, πως οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς η παραμονή του Ρούντι Γκαρσία θεωρείται… απίθανη.

Και αυτό, διότι η ήττα από την Φιορεντίνα, έκανε ακόμη πιο τεταμένο το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ παράλληλα, η Νάπολι βρίσκετε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας της Serie A.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει ήδη στη λίστα του, τρία ονόματα, τα οποία αποκάλυψε το «Tutto Mercato Web».

Συγκεκριμένα, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στοχεύει στον Αντόνιο Κόντε για να αναγεννήσει την ομάδα του ιταλικού νότου, με τον πρώην τεχνικό της Ίντερ, της Γιουβέντους, της Τότεναμ και της Εθνικής Ιταλίας να αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Ως εναλλακτική παρουσιάζεται και ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος έχει μεγάλη γνώση από τη Serie A καθώς έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη Γιουβέντους ως παίκτης, ενώ κατά το παρελθόν πέρασε και από τους πάγκους της Βερόνα και της Μαρσέιγ.

Τέλος, πολύ δυνατά φαίνεται πως «παίζει» και το όνομα του Ζουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος αποχώρησε τον Αύγουστο αποχώρησε από τη Γουλβς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιταλία - Serie A