fbpx

Futsal Super League: Σημαντικά “διπλά” για Δούκα και ΑΕΚ, νίκες για Παναθηναϊκό, Ικόνιο και Σαλαμίνα

Futsal Super League: Σημαντικά “διπλά” για Δούκα και ΑΕΚ, νίκες για Παναθηναϊκό, Ικόνιο και Σαλαμίνα

Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα είχε η 5η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, με τους δύο πρωτοπόρους να επικρατούν σε δύσκολες έδρες, ενώ με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός, Νέο Ικόνιο και Σαλαμίνα ΓΣ.

Ο ΑΣΕ Δούκα, κατάφερε να φύγει με το διπλό από το κλειστό «Αντώνης Φώτσης» στα Ιλίσια, κερδίζοντας τον Ερμή Ζωγράφου με 2-5, και έκανε το 4/4 συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, πάντα στο “κατόπι” της ΑΕΚ που πήρε την 5η διαδοχική νίκη της, κερδίζοντας το “θρίλερ” στην Πολιτεία απέναντι στην Αθήνα 90′ (3-4).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του ΠΑΣ Λαμία με 9-3 στο Χαλκιοπούλειο, πετυχαίνοντας τη 2η νίκη του στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια, ενώ την 3η νίκη της πέτυχε η ισχυρή Σαλαμίνα ΓΣ, σε βάρος του Πήγασου Αγίας Παρασκευής στο «Ν. Γραμματικός» με 9-4.

Τέλος, οι Τράχωνες Αλίμου έγραψαν ιστορία νικώντας με 9-8 την Υπεροχή Τρικάλων στον Άγιο Δημήτριο, και πανηγύρισα την παρθενική τους νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και έχουν έναν παραπάνω από τους φιλοξενούμενους, ενώ χορταστικό ματς ήταν και στο Πέραμα, με το Νέο Ικόνιο να επικρατεί της AEL Futsal με 9-6.

Βαθμολογία:
1. ΑΕΚ 15 βαθμοί
2. ΑΣΕ Δούκα 12 βαθμοί*
3. Ερμής Ζωγράφου 12 βαθμοί
4. AEL Futsal 7 βαθμοί
5. Σαλαμίνα ΓΣ 7 βαθμοί
6. Νέο Ικόνιο 6 βαθμοί
7. Παναθηναϊκός 6 βαθμοί
8. Κόμπρα ΑΠΣ 4 βαθμοί
9. Τράχωνες Αλίμου 4 βαθμοί
10. ΠΑΣ Λαμία 3 βαθμοί
11. Υπεροχή Τρικάλων 3 βαθμοί
12. Πήγασος Αγ. Παρασκευής 3 βαθμοί
13. Αθήνα 90′ 2 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Futsal - Ποδόσφαιρο Σάλας