fbpx

Πρωταγωνιστής ο Ν.Ο. Βόλου & Αργοναύτες στο Περιφερειακό Κ. Ελλάδας όπτιμιστ και ILCA 4 (pic)

Πρωταγωνιστής ο Ν.Ο. Βόλου & Αργοναύτες στο Περιφερειακό Κ. Ελλάδας όπτιμιστ και ILCA 4 (pic)

Με 6 ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε στην Λίμνη της Β. Εύβοιας το εξ αναβολής Περιφερειακό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας Οπτιμιστ και ILCA4.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες. Οι αθλητές του κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις σε αγόρια και κορίτσια στα Οπτιμιστ.

Στα αγόρια οι τρεις πρώτοι ήταν οι Δημήτρης Γαλανός με 9 βαθμούς, Απόστολος Καρκαλιάς με 15β. και Ευάγγελος Αντωνόπουλος με 19β.

 Στα κορίτσια πρώτευσαν οι Μαρκέλλα Κοτινοπούλου με 14β., Ευαγγελία Μουσούλη με 42β. και Κωνσταντίνα Κολοβού με 69β.

 Στα  ILCA 4  νικητής ήταν ο Μενέλαος Τσιάνας του Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες με 5 βαθμούς και ακολούθησαν ο Αντώνης Κεσμετζής του ίδιου ομίλου με 18β. και ο Θεμιστοκλής Ιατρού του Ι.Ο. Χαλκίδας με 31 βαθμούς.

Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Ελένη Κοτινοπούλου του Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες με 11β. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Κωνσταντίνα Τριγκώνη του ίδιου ομίλου με 12 βαθμούς και στην τρίτη η Κωνσταντίνα Χατζηγιάννη του Ι.Ο. Χαλκίδας με 34 βαθμούς.

Στον αγώνα που διεξήγαγε ο Ν.Ο. Λίμνης μετείχαν 64 ιστιοπλόοι από 6 ομίλους (Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες, Ι.Ο. Χαλκίδας, Ν.Ο. Σκιάθου, Ν.Ο. Αταλάντης, Ν.Ο. Διαύλου Ωρεών και Ν.Ο. Λίμνης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ελλάδα