fbpx

Παπακωνσταντίνου: «Ήμουν αγχωμένος πριν τον τελικό»

Παπακωνσταντίνου: «Ήμουν αγχωμένος πριν τον τελικό»

Οι πρώτες δηλώσεις του 23χρονου Έλληνα κωπηλάτη μετά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών.

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου παραδέχθηκε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το θρίαμβο στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο (11-14/8), ότι αισθανόταν αγχωμένος καθώς όλα τα πληρώματα ήταν αρκετά κοντά στην κούρσα του ημιτελικού.

«Ήμουν λίγο αγχωμένος πριν τον τελικό γιατί ήμασταν όλοι πολύ κοντά στα ημιτελικά αλλά ένιωθα χαρούμενος που είχα νικήσει.», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Μετά τον προκριματικό σκέφτηκα ότι μπορώ να νικήσω αλλά στον αγώνα όλα μπορεί αν συμβούν. Αυτό το είχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Στη συνέχεια όλα εξελίχθηκαν πιο εύκολα και το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι μπροστά σε όλη την κούρσα του τελικού.» 

Το χρυσό μετάλλιο του Παπακωνσταντίνου ήταν η αρχή για το μπαράζ μεταλλίων των ελληνικών πληρωμάτων στο Μόναχο καθώς από εκεί και πέρα ακολούθησαν τα δύο ασημένια από τις Ζωή Φίτσιου (σκιφ ελαφρών βαρών) και Ευαγελία Αναστασιάδου (σκιφ), αλλά και το ασημένιο του Στέφανου Ντούσκου (σκιφ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία