fbpx

Συγχαρητήρια του Τόμας Μπαχ στην Τρίσια Σμιθ για την είσοδό της στο Hall of Fame

Συγχαρητήρια του Τόμας Μπαχ στην Τρίσια Σμιθ για την είσοδό της στο Hall of Fame

Συγχαρητήρια από την… ανώτατη αρχή του παγκόσμιου αθλητισμού έλαβε η Τρίσια Σμιθ για την είσοδό της στο Hall of Fame του Καναδά. Η Σμιθ, η οποία πέρα από πρώην σπουδαία αθλήτρια της κωπηλασίας είναι και πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Καναδά, μπήκε στην επίσημη λίστα με τους κορυφαίους του αθλητισμού της χώρας της και ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, έσπευσε να τη συγχαρεί για αυτή την επιβράβευση.

“Καθώς γιορτάζεις αυτή την τιμή, θα ήθελα να προσθέσω τις ευχαριστίες και την εκτίμησή μου για όλα όσα έχεις κάνεις ως μέλος της ΔΟΕ και ως πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Καναδά, ώστε να προωθήσεις τις Ολυμπιακές αξίες, οι οποίες γνωρίζω πως είναι εξαιρετικά κοντά στην καρδιά σου.

Ειλικρινά ελπίζω πως αυτή η βράβευση θα αποτελέσει για εσένα πρόσθεση ενθάρρυνση και κίνητρο για να συνεχίσεις να είσαι μία εξίσου σπουδαία πρέσβειρα της αποστολής μας να κάνουμε καλύτερο αυτόν τον κόσμο μέσα από τον αθλητισμό”, ανέφερε στη δήλωσή του ο Μπαχ.

Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Καναδά, Τρίσια Σμιθ.

Σημειώνεται πως η Σμιθ ως αθλήτρια είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία