fbpx

2ο Πανελλήνιο παράκτιας: Το “ευχαριστώ” της Ομοσπονδίας για την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων στον Άλιμο (pics)

2ο Πανελλήνιο παράκτιας: Το “ευχαριστώ” της Ομοσπονδίας για την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων στον Άλιμο (pics)

Το Σαββατοκύριακο 05-06/11 πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN Παράκτιας Κωπηλασίας BeachSprint , για πρώτη φορά στην Αττική, και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου (Ακτή του Ήλιου), από τον ΕΝΟΑ (Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών) και την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ (Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων).

Παρά το γεγονός πως καταιγίδα “EVA” πήγε αρκετές ώρες πίσω το πρόγραμμα της 2ης ημέρας (Κυριακής 06/11), η μεγάλη αναμονή, αλλά και τα ψηλά κύματα δεν πτόησαν τους φιναλιστ των 5 μεγάλων και μικρών τελικών, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Δυο σωματεία, ο ΝΑΟ Καλαμαριάς και ο ΝΟ Θεσσαλονίκης, κατέκτησαν τα περισσότερα και σπουδαιότερα μετάλλια, από ένα χρυσό κι ένα ασημένιο ενώ συνολικά εννέα σύλλογοι έφυγαν με μετάλλιο από τους αγώνες.

Με το πέρας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, η ΕΚΟΦΝΣ θέλησε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες, αλλά και όσους βοήθησαν, συλλογικά και ατομικά, ώστε να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι αγώνες.

«Πολύ μεγάλη εμπειρία η διεξαγωγή του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας στον Άλιμο Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν να βγει εις πέρας αυτή η διοργάνωση», αναφέρει σε δημοσίευσή της Ομοσπονδία.

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το ApexSports.gr.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία