fbpx

Παπακωνσταντίνου στο ApexSports.gr για Άγιο Κοσμά: «Δεν έχει βρεθεί άλλος χώρος για τη μετεγκατάσταση μας»

Παπακωνσταντίνου στο ApexSports.gr για Άγιο Κοσμά: «Δεν έχει βρεθεί άλλος χώρος για τη μετεγκατάσταση μας»

Μεγάλη μεριδα αθλητών έχει απασχολήσει, το γεγονός, πως πρέπει να φύγουν από τον Άγιο Κοσμά και να βρουν άλλες εγκαταστάσεις να προπονούνται.

Να θυμίσουμε ότι, πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι, όλοι οι αθλητές που προπονούνται στον Άγιο Κοσμά θα πρέπει να φύγουν ως το τέλος του χρόνου, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να μην βρίσκουν τους κατάλληλους χώρους για να μπορέσουν να προπονηθούν, ώστε να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν την χώρας μας σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Για το συγκεκριμένο γεγονός, ο Έλληνας πρωταθλητής, Αντώνης Παπακωνσταντίνου, μίλησε στο ApexSports.gr, λέγοντας τα εξής: «Ο Όμιλός μου από το 2018 ουσιαστικά είναι χωρίς έδρα, γιατί διώχθηκε από τις εγκαταστάσεις που είχαμε από το 1965, επειδή ήταν μέσα στον χώρο που δόθηκε στην Lamda για την ανάπτυξη στο Ελληνικό.

Προσωρινά μας φιλοξενεί το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, η Ομοσπονδία της Κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ) στον Σχοινιά και άλλοι κοντινοί όμιλοι για επιμέρους αθλήματα για προπόνηση και εναπόθεση υλικού. Αλλά δυστυχώς και αυτό τελειώνει, γιατί το ΕΑΚΝ θα μεταφερθεί σε νέα θέση.

Ο Όμιλος μας όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα, αλλά δεν έχει βρεθεί κάποια σταθερή λύση. Το πρόβλημα είναι ότι, δεν έχει βρεθεί άλλος χώρος για τη μετεγκατάσταση μας.

Έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση αβεβαιότητας για εμάς τους αθλητές και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι με τις επιδόσεις μας να δείξουμε ότι θέλουμε να προβάλουμε τόσο τον Αθλητισμό και τον Όμιλό μας, όσο και την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία