fbpx

Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο: 3η θέση στο διπλό ελαφρών για Γκαϊδατζή και Παπακωνσταντίνου (pic)

Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο: 3η θέση στο διπλό ελαφρών για Γκαϊδατζή και Παπακωνσταντίνου (pic)

Ακόμα ένα μετάλλιο για τους Πέτρο Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου στη Διεθνή Ρεγκάτα, που διεξάγεται στη λίμνη Πιεντιλούκο της Ιταλίας.

Οι Έλληνες κωπηλάτες κατέκτησαν το χάλκινο στο τελικό του διπλού ελαφρών ολοκληρώνοντας την προσπάθειά τους με 06:36:79 και πρόσθεσαν άλλη μια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Στέφανο Όπο και Γκαμπριέλ Σοάρες από την Ιταλία, ενώ τους ακολούθησαν οι συμπατριώτες τους Αλεξάντερ Νιέλς Τόρε και Γουίλι Πέτρο Ρούτα.

Ακόμη την 4η θέση πήρε η δίκωπος των γυναικών με τις Ε.Φράγκου-Ι.Ασβεστά, την 5η θέση στον τελικό του σκιφ νεανίδων κατέλαβε η Σωτηρία Άγκου, την 1η θέση στο μικρό τελικό του σκιφ γυναικών πήρε η Κατερίνα Γκόγκου, την  7η θέση στη δίκωπο των νεανίδων κατέκτησαν οι αδελφές Δήμητρα και Χριστίνα Παπαιωάννου, την 8η θέση πήραν στη δίκωπο των ανδρών οι Δημήτρης και Ζήσης Μπουκουβάλας όπως και στο διπλό βαρύ των γυναικών οι Ζ.Φίτσιου-Μ.Κοντού

Τέλος ο Στέφανος Ντούσκος δεν τερμάτισε στον τελικό του σκιφ ανδρών αφού είχε ένα ατύχημα με το κουπί του που δεν του επέτρεψε να φτάσει στον τερματισμό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία