fbpx

Ευρωπαϊκό – Μπλεντ: Πέρασε στον τελικό η Αναστασιάδου, στον ημιτελικό ο Ντούσκος

Ευρωπαϊκό – Μπλεντ: Πέρασε στον τελικό η Αναστασιάδου, στον ημιτελικό ο Ντούσκος

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών στο Μπλεντ της Σλοβενίας μπήκαν την Πέμπτη (25/5) τα 6 ελληνικά πληρώματα που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα κωπηλασίας.

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου, με χρόνο 7.48.56 έγινε η πρώτη της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας, που πήρε πρόκριση σε τελικό. Η πρωταθλήτρια του σκιφ ελ. βαρών τερμάτισε πρώτη στην σειρά της και εύκολα, καθώς η δεύτερη ακολούθησε έξι δευτερόλεπτα πίσω.

Ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ τερμάτισε εύκολα πρώτος στην σειρά του με χρόνο 6.54.62 και την Παρασκευή (26/5) θα αγωνιστεί στον ημιτελικό.

Οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών έδωσαν μάχη για την δεύτερη θέση στην σειρά τους μαζί με τα πληρώματα της Ελβετίας και της Αυστρίας και κατάφεραν να κρατήσουν την θέση αυτή με χρόνο 7.06.65. Έτσι, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για τον τελικό. Πρώτο ήταν το πλήρωμα από την Βρετανία με 7.00.17.

Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής τερμάτισαν δεύτεροι στην σειρά τους με χρόνο 6:30.87 πίσω από το πλήρωμα της Ιταλίας και πέρασαν στα ημιτελικά.

Η Ευαγγελία Φράγκου, τερμάτισε 5η στη σειρά της με χρόνο 8.03.06 και θ αγωνιστεί στα ρεπεσάζ του σκιφ.

Τέλος, στην δίκωπο οι Δημήτρης και Ζήσης Μπουκουβάλας δεν κατάφεραν να προχωρήσουν, καθώς τερμάτισαν 6οι στη σειρά τους με χρόνο 7.04.52. Θα αγωνιστούν ωστόσο στα επαναληπτικά.

Πιο αναλυτικά κατά χρονική σειρά που θα αγωνιστούν (ώρες Ελλάδας):
10:15 Διπλό σκιφ ελ βαρών Γυναικών Επαναληπτικός
11:40 Δίκωπος άνευ Ανδρών Επαναληπτικός
12:10 Σκιφ Γυναικών Επαναληπτικός
16:00 Διπλό σκιφ ελ βαρών Ανδρών Ημιτελικός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία