fbpx

Παγκόσμιο U23: Στον ημιτελικό τρία ελληνικά πληρώματα – Τέσσερα στα ρεπεσάζ

Παγκόσμιο U23: Στον ημιτελικό τρία ελληνικά πληρώματα – Τέσσερα στα ρεπεσάζ

Τρία Ελληνικά πληρώματα εξασφάλισαν την παρουσία τους στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U23 στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, ενώ άλλα τέσσερα οδεύουν προς τα ρεπεσάζ της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η Μιλένα Κοντού και η Ευαγγελία Αναστασιάδου πήραν απευθείας την πρόκριση για τον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελ. βαρών, αφού ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στην 1η θέση στην προκριματική κούρσα που με 07:08.27.

Παράλληλα, στην τελική 4άδα πέρασαν οι Δημήτρης Στασινός και Ζήσης Μπουκουβάλας στη δίκωπο άνευ, παίρνοντας την πρωτιά στα ρεπεσάζ με 06:49:47, ενώ και ο Στράτος Τριανταφύλλου στο σκιφ ελ. βαρών πέρασε στον ημιτελικό, μετά την πρωτιά στην κούρσα των ρεπεσάζ σε χρόνο 07:91:32.

Στα ρεπεσάζ θα συνεχίσουν τέσσερα ακόμη πληρώματα. Αρχικά, η Ευαγγελία Φράγκου στο σκιφ γυναικών έχασε την απευθείας πρόκριση για ένα δευτερόλεπτο, οι Δημήτρης Ζωγράφος, Παύλος Φαΐτας, Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Λεωνίδας Τζουμέζης στην τετράκωπο, οι Νίκος Χωλόπουλος και Δημήτρης Παπάζογλου στο διπλό ανδρών και οι Σοφία Δαλίδου-Γαβριέλα Λιόλιου στο διπλό γυναικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία