fbpx

Ευρωπαϊκό Κ23: Σπουδαία πρεμιέρα με 4 τελικούς για τα ελληνικά πληρώματα

Ευρωπαϊκό Κ23: Σπουδαία πρεμιέρα με 4 τελικούς για τα ελληνικά πληρώματα

Εξαιρετική πρεμιέρα έκαναν οι Έλληνες κωπηλάτες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, που διεξάγεται στο Κρέφελντ της Γερμανίας το διάστημα 26-27 Αυγούστου.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του σκιφ, τερματίζοντας πρώτος με χρόνο 7:19.18.

Στον τελικό πέρασε και το δίδυμο Νίκος Χωλόπουλος – Δημήτρης Παπάζογλου που αγωνίζεται στο διπλό σκιφ, όπου ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην πρώτη θέση με 6:35.15.

Η Δήμητρα Παπαϊωάννου και η Βικτωρία Λαπίκοφ στη δίκωπο πέρασαν απευθείας στον τελικό, αφού συμμετέχουν λίγα πληρώματα. Παρόλα αυτά, πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά και ήταν τέταρτες με 8:17.79. Το ίδιο συνέβη και με τις Σωτηρία Άνγκου και Γαβριέλα Λιόλιου που αγωνίζονται στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, όμως τερμάτισαν πρώτες με 7:35.02.

Από την άλλη, το απόγευμα στα ρεπεσάζ για την είσοδο στον τελικό θα αγωνιστούν οι Παύλος Φαΐτας και Ζήσης Μπουκουβάλας στην δίκωπο, που ήταν 3οι στην σειρά τους με 6:56.18.

Επίσης στα ρεπεσάζ θα είναι και οι Νεφέλη Ντάρα και Ιωάννα Ασβεστά στο διπλό σκιφ, η Σταυρούλα Γιαλογλίδου στο σκιφ ελαφρών βαρών, η τετράκωπος με τους Βασίλη Κωστούλα, Δημήτρη Κούτρα, Λεωνίδα Παλαιοπάνο και Λεωνίδα Τζουμέζη, ο Στράτος Τριανταφύλλου στο σκιφ ελαφρών βαρών και οι Άγγελος Αθανασιάδης Καούδης και Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία