fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Στα ρεπεσάζ τα τρία πληρώματα των γυναικών στο Βελιγράδι

Παγκόσμιο Α/Γ: Στα ρεπεσάζ τα τρία πληρώματα των γυναικών στο Βελιγράδι

Δεν κατάφεραν να πάρουν την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών τα τρία γυναικεία ελληνικά πληρώματα, και θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στην 4άδα μέσω των ρεπεσάζ.

Συγκεκριμένα, στον προκριματικό της δικώπου το δίδυμο των Χριστινα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου τερμάτισαν στην 3η θέση και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό. Το ελληνικό δίδυμο είχαν την πρώτη θέση μέχρι και τα 1500μ., ωστόσο δεν κατάφερε να την κρατήσει ως το φινάλε, χάνοντας την κορυφή για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο διαφοράς.

Μετέπειτα, στον προκριματικό του διπλού Ελ βαρών γυναικων, Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού έφτασαν στην 4η θέση και θα συνεχίσουν στον επαναληπτικό την προσπάθεια για πιο ψηλά. Το ελληνικό πλήρωμα ξεκίνησε από την 4η θέση και παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της κούρσας εκεί, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές τους σε χρόνο 07:06:27.

Τέλος, την 4η θέση πήραν και οι Σοφία Δαλίδου-Ευαγγελία Φράγκου στον προκριματικό του διπλού σκιφ, με χρόνο 7:21.49 και θα συνεχίσει στον επαναληπτικό. Το νεανικό δίδυμο στην πρώτη τους επίσημη κούρσα παρέμειναν κοντά στις πολύ έμπειρες αντιπάλους τους, και έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία