fbpx

Στην Αλεξανδρούπολη το 3ο Πανελλήνιο Παράκτιας Κωπηλασίας

Στην Αλεξανδρούπολη το 3ο Πανελλήνιο Παράκτιας Κωπηλασίας

Η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει το 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας Beach sprint, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ότι η Παράκτια Κωπηλασία Beach sprint θα συμπεριληφθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα από το 2028 στο Λος Άντζελες.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη χαρά στις τάξεις του αθλήματος, για αυτό το λόγο υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην διοργάνωση, αφού θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 100 αθλητές (65 πληρώματα) από 17 σωματεία της χώρας στα πέντε αγωνίσματα του προγράμματος.

Για την άρτια διοργάνωση, που θα γίνει στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τον περίφημο Φάρο της Αλεξανδρούπολης υποστηρίζουν η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ο ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα βέβαια και την τεχνογνωσία της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και την Επιτροπής Παράκτιας Κωπηλασίας της οποίας προεδρεύει ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Κώστας Δίτσιος.

Το Σάββατο (21/10) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 08:00 και αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 15:00 ενώ την Κυριακή που θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί Α και Β από τις 09:00 έως τις 12:00 και θα ακολουθήσουν οι απονομές .

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία