fbpx

Γιορτή της κωπηλασίας το 2ο Πανελλήνιο Κλειστής στην Κατερίνη

Γιορτή της κωπηλασίας το 2ο Πανελλήνιο Κλειστής στην Κατερίνη

Πέτυχε οργανωτικά και αγωνιστικά το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09/12 στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού σταθμού της Κατερίνης.

Εκεί βρέθηκαν περισσότεροι από 800 αθλούμενοι, όπως και 1.000 και πλέον θεατές, που απόλαυσαν από την πλευρά τους τη διοργάνωση. Επίσης, η ομοσπονδία αναφέρει ότι περισσότεροι από πέντε χιλιάδες φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν για επτά και πλέον ώρες τις μεγάλες κόντρες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από 12 ετών μέχρι και 70 από το Live stream του αγώνα στο κανάλι της ΕΚΟΦΝΣ στο YouTube.

“Ψυχή” των αγώνων ήταν ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Καρυώτης, «που με την ομάδα του κέρδισε τις εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια τόσο από την Κωπηλατική Ομοσπονδία, δια του προέδρου της Γιάννη Βράμπα που ήταν παρόν, όπως και σχεδόν όλα τα μέλη του ΔΣ, όσο και από θεατές και αγωνιζόμενους».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Στις στιγμές που ξεχώρισαν κατά την επτάωρη διοργάνωση έμειναν, η παρουσία της Ολυμπιακής ομάδας που παραβρέθηκε στην Κατερίνη ερχόμενη αυθημερόν από το προπονητικό κοινόβιο στο Σχοινιά , με τους περισσότερους μάλιστα αθλητές να αγωνίζονται στις κατηγορίες τους αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκαν από τον διοργανωτή ΝΟ Κατερίνης, όπως και η στιγμή που αγωνίστηκε στην ηλικιακή του κατηγορία ο Κώστας Καρυώτης και πήρε την 1η θέση δείχνοντας ότι η τέχνη του κωπηλάτη δεν ξεχνιέται.  

Όλη τη διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστής Κωπηλασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στο youtube

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία