fbpx

Λορένθο: “Λάθος του Μαρίνι εάν αφήσει την Ducati, βάζει πρώτα το χρήμα”

Λορένθο: “Λάθος του Μαρίνι εάν αφήσει την Ducati, βάζει πρώτα το χρήμα”

Ως μία ξεκάθαρα λανθασμένη επιλογή καριέρας χαρακτηρίζει ο Χόρχε Λορένθο τη διαφαινόμενη μετάβαση του Λούκα Μαρίνι στη Repsol Honda.

Ο Ισπανός, τρεις φορές πρωταθλητής του Moto GP, αξιολογεί την απόφαση του 26χρονου Ιταλού ως εσφαλμένη λόγω των κομβικών διαφορών που έχουν οι μοτοσικλέτες της Ducati και της Honda.

Παράλληλα, ο Λορένθο θεωρεί ότι βασικό κίνητρο του Μαρίνι είναι οι υψηλότερες απολαβές που προσφέρει η εργοστασιακή Honda, στερώντας έτσι από τον εαυτό του τις υψηλότερες πιθανότητες διεκδίκησης ενός τίτλου που προσφέρει η Ducati.

“Νομίζω πως θα ήταν λάθος του Λούκα Μαρίνι εάν αποφασίσει να αφήσει την Ducati. Είναι μία αρκετά μεγάλη μοτοσικλέτα και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ψηλός αναβάτης. Έχει εξοικειωθεί επί τρία χρόνια με την Ducati και αυτό έχει ωφελήσει πολύ το αγωνιστικό του στυλ.

Τώρα, πηγαίνοντας στη Honda, θα βρει μία πολύ πιο λεπτή, πιο μικρού μεγέθους και πιο ‘συμπυκνωμένη’ μοτοσικλέτα. Δεν νομίζω πως αυτό θα του βγει σε καλό. Θα είναι ένα πισωγύρισμα στο ανταγωνιστικό του επίπεδο.

Σε οικονομικό επίπεδο, προφανώς εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για αυτόν. Όμως σε αυτή τη φάση, όντας τόσο νεαρός, νομίζω πως πρώτη προτεραιότητά του πρέπει να είναι να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής και όχι να βάζει πρώτα το χρήμα”, ανέφερε ο Λορένθο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μοτοσυκλέτα