fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η σεζόν αρχίζει στο Κάιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η σεζόν αρχίζει στο Κάιρο

Περισσότεροι από 150 αθλητές αρχίζουν σήμερα την προσπάθειά τους για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.
 Η προσπάθεια αρχίζει με τον πρώτο σταθμό της σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου, στο Κάιρο της Αιγύπτου, με τη διοργάνωση να εφαρμόζει το νέο σύστημα αποκλεισμού που τέθηκε σε ισχύ από πέρυσι, κάτι που περιλαμβάνει δράση 90 λεπτών και στα 5 σκέλη σε ημιτελικούς και τελικούς.

 Μία ακόμα αλλαγή περιλαμβάνει την πορεία από τα προκριματικά μέχρι τα ημιτελικά και τους τελικούς. Την περασμένη σεζόν υπήρχαν 7 αυτόματες θέσεις σε κάθε γκρουπ φέτος ωστόσο οι πρώτοι 18 σε κάθε προκριματικό γκρουπ θα περνούν στα ημιτελικά ανεξάρτητα από τη βαθμολογία τους.

 Οι τελικοί ανδρών και γυναικών στο Κάιρο έχουν προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου ενώ η μεικτή σκυταλοδρομία θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα. Οι επόμενοι σταθμοί του παγκοσμίου κυπέλλου θα διεξαχθούν στην Αττάλεια της Τουρκίας, σε Ουγγαρία και Βουλγαρία, πριν τους τελικούς που θα διεξαχθούν στην Άγκυρα, από τις 31 Μαϊου έως τις τέσσερις Ιουνίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μοντέρνο Πένταθλο