fbpx

Γύρος Γαλλίας: Παρουσιάστηκε η διαδρομή του 2023 (vid)

Γύρος Γαλλίας: Παρουσιάστηκε η διαδρομή του 2023 (vid)

Μία σκληρή ορεινή διαδρομή περιμένει τους αθλητές για την 110η έκδοση του γύρου Γαλλίας το καλοκαίρι του 2023 ενώ η δεύτερη έκδοση του γυναικείου αγώνα θα έχει ένα δραματικό αποκορύφωμα στο Τουρμαλέ.

 Οι διαδρομές για τον αγώνα των ανδρών αλλά και των γυναικών έγιναν γνωστές στο Παρίσι και τη βάση της Amaury Sports Organisation με τις φήμες περί του μεγάλου βαθμού δυσκολίας στον αγώνα των ανδρών να επιβεβαιώνονται. Η διαδρομή θα έχει μήκος 3.404 χιλιομέτρων και θα περάσει και από τις πέντε οροσειρές της Γαλλίας ενώ θα έχει μόλις 22 χιλιόμετρα χρονομέτρησης, κάτι που ίσως κάνει ποδηλάτες όπως οι Γκέρεντ Τόμας, Πρίμοζ Ρόγκλιτς και Ρέμκο Έβενπουλ να επιλέξουν την συμμετοχή τους στο γύρο Ιταλίας.

Για τους σπρίντερ θα υπάρχουν οκτώ ετάπ ευθείας με τον Μαρκ Κάβεντις να ελπίζει ότι θα είναι μεταξύ των νικητών καθώς διεκδικεί το ρεκόρ με 35 κερδισμένα ετάπ στην ιστορία του αγώνα. Κάτοχος του τίτλου, ο Γιόνας Βίνγκεγκααρντ, δεν ήταν παρών στην παρουσίαση αλλά πιθανότατα θα είναι ευχαριστημένος με τη διαδρομή ενώ ο πρώην νικητής Ταντέι Πογκάτσαρ ήταν χαμογελαστός παρακολουθώντας από κοντά την παρουσίαση.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία