fbpx

Μαρκ Κάβεντις: «Μπορώ ακόμα να γράψω ιστορία στο γύρο Γαλλίας»

Μαρκ Κάβεντις: «Μπορώ ακόμα να γράψω ιστορία στο γύρο Γαλλίας»

Ο Μαρκ Κάβεντις είναι αισιόδοξος ότι θα δημιουργήσει νέες ευχάριστες στιγμές στο γύρο Γαλλίας και ελπίζει να δώσει το παρών στον αγώνα του 2023. Η διαδρομή για την 110η έκδοση του αγώνα είναι πλέον γνωστή και ο Κάβεντις έχει πολύ καλή παράδοση καθώς μοιράζεται το απόλυτο ρεκόρ με 34 νίκες σε ετάπ.

 Ο αγώνας του 2023 αποτελείται από 21 ετάπ σε διάστημα τριών εβδομάδων με την εκκίνηση στο Μπιλμπάο την 1η Ιουλίου και τον τερματισμό στα Ιλίσια Πεδία του Παρισιού στις 23 Ιουλίου. «Λατρεύω τον αγώνα, είναι ο γύρος της Γαλλίας, μου έχει χαρίσει τη ζωή που έχω», είπε στο Eurosport. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να γράψω ιστορία εκεί και αυτός είναι ο λόγος που είναι πάντα μαγική η εμπειρία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, για κανέναν, όλοι ονειρεύονται την συμμετοχή εκεί».

 Το μέλλον του ωστόσο είναι αβέβαιο καθώς η παρουσία του στο Memorial Rik Van Steenbergen ήταν η τελευταία με τα χρώματα της QuickStep-Alpha Vinyl ωστόσο ο 37χρονος δεν θέλησε να αναφερθεί για την επόμενη ομάδα του. «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το γύρο Γαλλίας. Ο αγώνας είναι μεγαλύτερος από κάθε πρόσωπο, μεγαλύτερος από εμένα και μεγαλύτερος από κάθε τι άλλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία