fbpx

UCI WorldTour: Με την ομάδα της Αστάνα θα αγωνίζεται φέτος ο Μαρκ Κάβεντις

UCI WorldTour: Με την ομάδα της Αστάνα θα αγωνίζεται φέτος ο Μαρκ Κάβεντις

Η ομάδα της Αστάνα από το Καζακστάν επιβεβαίωσε την συμφωνία της με τον Μαρκ Κάβεντις για τη φετινή σεζόν. Ο Βρετανός, το συμβόλαιο του οποίου με την Quick-Step Alpha Vinyl δεν ανανεώθηκε την περασμένη χρονιά, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με μία σειρά ομάδων για το φετινό WorldTour αν και τις τελευταίες εβδομάδες έκανε προπονήσεις με την ομάδα με την οποία τελικά συμφώνησε.

 Γενικός διευθυντής της ομάδας είναι ο πρώην νικητής του γύρου Ισπανίας, ο Αλεξάντερ Βινόκουροφ, με τον Βρετανό να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την επίτευξη της συμφωνίας. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτή την περιπέτεια. Αγωνίστηκα για πολλά χρόνια με τον Αλεξάντερ Βινόκουροφ και τώρα αγωνίζομαι με τους δύο γιούς του. Θυμάμαι την εποχή που ήταν παιδιά, στην ίδια ηλικία με τα παιδιά μου τώρα, που ονειρεύονται να γίνουν ποδηλάτες. Η Αστάνα είναι μία σπουδαία ομάδα για επιτυχίες, μία δυνατή ομάδα με ηγέτη τον Αλεξάντερ, έναν πρωταθλητή στο ποδήλατο και έναν κύριο μακριά από αυτό. Έχω ήδη γνωρίσει μία μακρά καριέρα αλλά η χαρά που συνεχίζω να αγωνίζομαι και η θέληση για νέες νίκες είναι μεγάλες»

 Ο Κάβεντις μοιράζεται την πρώτη θέση στη λίστα των περισσότερων νικών σε ετάπ του γύρου Γαλλίας με τον Έντι Μερξ και με μία ακόμα θα φτάσει τις 35 και θα είναι μόνος πρώτος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία