fbpx

Λουίς Λεόν Σάντσες: «Ευεργετική για όλους μας η παρουσία του Κάβεντις στην Astana»

Λουίς Λεόν Σάντσες: «Ευεργετική για όλους μας η παρουσία του Κάβεντις στην Astana»

Ο Λουίς Λέον Σάντσες της Astana πιστεύει ότι η παρουσία του Μαρκ Κάβεντις στην ομάδα από το Καζακστάν θα έχει ευεργετικό αποτέλεσμα για όλους τους αθλητές.

 Ο Κάβεντις έδειχνε κοντά σε συμφωνία με τη γαλλική B&B Hotels για φέτος ωστόσο ο Βρετανός επιβεβαίωσε λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή συμβολαίου με την ομάδα της WorldTour και τον Σάντσες, που αποτελεί τον παλαιότερο πλέον εν ενεργεία αθλητή της ομάδας, να τον χαρακτηρίζει ως σημείο αναφοράς.

 «Πιστεύω ότι θα είναι ευεργετικό για όλους», είπε ο Σάντσες από το γύρο της Βαλένθια όπου πήρε μέρος. «Στην Astana χρειαζόμαστε ένα σημείο αναφοράς και ο Κάβεντις μπαίνει σε μία ομάδα που ανήκει στη WorldTour και αυτό του εξασφαλίζει παρουσία σε όλους τους αγώνες. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα διαθέτει έναν σπρίντερ με τα χαρακτηριστικά τους και όλοι είμαστε πανευτυχείς που βρίσκεται εδώ. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και είναι εύκολο να τον προσεγγίσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο επίπεδο που χρειάζεται ώστε να καταφέρει να πάρει τις νίκες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία