fbpx

Στην Ισπανία αρχίζει η σεζόν για τον Ταντέι Πογκάτσαρ

Στην Ισπανία αρχίζει η σεζόν για τον Ταντέι Πογκάτσαρ

Ο Ταντέι Πογκάτσαρ της UAE Team Emirates θα αρχίσει την σεζόν με δύο διαδοχικούς αγώνες στην Ισπανία την επόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο γύρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Δύο φορές κάτοχος του τίτλου στη γενική του γύρου Γαλλίας, ο Σλοβένος νίκησε στα ΗΑΕ το 2021 και το 2022 ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στη Μέση Ανατολή και φέτος αποφασίζοντας να πάρει μέρος στο μονοήμερο Clasica Jan Paraiso Interior στις 13 Φεβρουαρίου και στο γύρο Ανδαλουσίας από τις 15 έως τις 19 του μήνα.

 Το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Άνταμ Γιέιτς, θα ηγηθεί όπως όλα δείχνουν στη UAE Yeam Emirates στο γύρο της χώρας που αρχίζει στις 20 Φεβρουαρίου. Ο πρωταθλητής στο γύρο Ισπανίας, ο Ρέμκο Έβενπουλ της Soudal-Quick Step, θα πάρει επίσης μέρος στον αγώνα των 7 ετάπ.

 Ο Πογκάτσαρ θα έχει μαζί του στο γύρο Ανδαλουσίας τους Ράφαλ Μάικα, Τζορτζ Μπένετ και Τιμ Βέλενς. «Για τον Γιάεν και την Ανδαλουσία θα έχουμε μία άκρως έμπειρη ομάδα που πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα», είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τζόξιν Φερνάντεζ Ματαξίν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία