fbpx

Φιλίπ Ζιλμπέρ: «Η έκπληξη θα έρθει από τον Τομ Πίντκοκ»

Φιλίπ Ζιλμπέρ: «Η έκπληξη θα έρθει από τον Τομ Πίντκοκ»

Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Φιλίπ Ζιλμπέρ, περιμένει από τον Τομ Πίντκοκ να έχει μία μακρά καριέρα στην ποδηλασία που θα εκπλήξει πολλούς ανθρώπους. Ο Πίντκοκ πήρε τον Ολυμπιακό τίτλο στην ορεινή ποδηλασία, αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο cyclocross και πήρε τη νίκη στο περίφημο Αλπ Ντ’Ουέζ, σε ετάπ του γύρου Γαλλίας.

 Ο 23χρονος θεωρείται από πολλούς πιθανός διεκδικητής του τίτλου στη γενική του γύρου Γαλλίας στο μέλλον αν και ο ίδιος είπε ότι θα πρέπει να θυσιάσει την παρουσία του στους ανοιξιάτικους κλασικούς αγώνες. «Ο Πίντκοκ είναι σίγουρα πληρέστερος από εμένα», είπε ο Ζιλμπέρ στο Eurosport. «Δεν θα τολμούσα να συγκριθώ μαζί του, θεωρώ ότι είναι πληρέστερος και καλύτερος».

 «Μου αρέσει, γνωρίζω λίγο τους γονείς του. Μπορώ να πω ότι είναι καλός τύπος και θα έχει μία μακρά καριέρα, θα κάνει πράγματα και θα μας εκπλήξει. Τον είδα να νικά στο Αλπ Ντ’Ουέζ. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν έπρεπε να νικήσει στο φώτο-φίνις του Amstel Gold το 2021 απέναντι στον Βάουτ Βαν Άερτ αλλά είναι ένας ποδηλάτης που έχει κερδίσει σε μία σειρά κατηγοριών και ήταν εντυπωσιακός».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία