fbpx

Γύρος Γαλλίας, Ιταλίας και παγκόσμιο πρωτάθλημα οι φετινοί στόχοι της Φαν Φλούιτεν

Γύρος Γαλλίας, Ιταλίας και παγκόσμιο πρωτάθλημα οι φετινοί στόχοι της Φαν Φλούιτεν

Η Άνεμικ Φαν Φλούιτεν έχει στο στόχαστρό της μεγάλες διοργανώσεις στην τελευταία χρονιά της επαγγελματικής της καριέρας.

 Η Ολλανδή αποκάλυψε ότι η φετινή θα είναι και η τελευταία της σεζόν έχοντας καταφέρει το 2022 να πάρει το γύρο Ιταλίας, το γύρο Γαλλίας, το γύρο Ισπανίας και το παγκόσμιο πρωτάθλημα για 2η φορά στην καριέρα της.

 Η αθλήτρια της Movistar σχεδιάζει να πάρει μέρος και στα τρία Γκραν Τουρ όπως επίσης και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και όλους τους μονοήμερους αγώνες με εξαίρεση το Παρίσι-Ρουμπέ. «Είναι σαφές ότι θέλω να νικήσω ξανά σε γύρο Ιταλίας και Γαλλίας», είπε. «Είναι κάτι που ήδη συζητώ με τον προπονητή και το επιτελείο μου. Εξακολουθώ να αγαπώ τους αγώνες στην Ιταλία και θέλω να πάρω μέρος σε ένα ακόμα Τζίρο».

 Η Φαν Φλούιτεν θα αρχίσει την σεζόν της στη Βαλένθια το διάστημα 16-19 Φεβρουαρίου προτού συνεχίσει στους ανοιξιάτικους κλασικούς αγώνες. Το πρώτο Γκραν Τουρ θα είναι ο γύρος Ισπανίας, το διάστημα 1-7 Μαϊου ενώ στο πρόγραμμά της ακολουθεί το εθνικό πρωτάθλημα Ολλανδίας, στις 24 Ιουνίου, με τα επόμενα μεγάλα ραντεβού ο γύρος Ιταλίας (30/6-9/7) και ο γύρος Γαλλίας από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου.

 Η καριέρα της θα ολοκληρωθεί στη Γλασκόβη και το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα έχει στόχο τρίτο χρυσό μετάλλιο στη χρονομέτρηση και τρίτο τίτλο στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία