fbpx

Κατερίνα Ελευθεριάδου: «Σημαντικό να υπάρχουν νέες κοπέλες στη διοργάνωση» (vid)

Κατερίνα Ελευθεριάδου: «Σημαντικό να υπάρχουν νέες κοπέλες στη διοργάνωση» (vid)

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο Aphrodite Cycling Women Race μίλησε στην κάμερα της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας) η Κατερίνα Ελευθεριάδου, αναφέροντας το τι αποκομίζει από τη διοργάνωση, μίλησε για τους επόμενους στόχους της, ενώ απεύθυνε και πρόσκληση σε όλες τις νέες γυναίκες να εντάξουν το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους.

«Γειά σας, είμαι η Κατερίνα Ελευθεριάδου, και είχαμε την ευκαιρία να τρέξουμε αυτές τις μέρες στο Aphrodite Cycling Women Race με την Εθνική ομάδα Γυναικών, και αυτή ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία», είπε αρχικά η Κατερίνα Ελευθεριάδου.

Αρχικά, το να τρέχεις μαζί με αθλήτρια top επιπέδου, ενώ παράλληλα ήταν και μια ομάδα World Tour, ήταν για εμάς μια απίστευτη εμπειρία, το να βλέπεις ουσιαστικά την επαγγελματική ποδηλασία. Ήταν, ουσιαστικά, τρεις αγώνες, με μεγάλη ανηφόρα.

Κύλησαν αρκετά ομαλά, άλλωστε είναι αρχή της σεζόν ακόμα, Φεβρουάριο μήνα έχουμε, και ελπίζουμε να υπάρχει συνέχεια. Βλέπουν ότι υπάρχουν νέες κοπέλες στη διοργάνωση, και αυτό είναι αρκετά σημαντικό, που έχουν όρεξη να δουλέψουν, ώστε να πετύχουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Σχετικά με τους επόμενους στόχους της, είπε: «Επόμενος στόχος, πλέον, στο άθλημα είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα, αλλά και να έρχονται τακτικά νέες κοπέλες. Γενικά όμως, οποιαδήποτε κοπέλα θέλει να πάρει το ποδήλατό της και να βγει να κάνει μία βόλτα, κάνει πολύ καλό στην υγεία, δε χρειάζεται να είναι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το μήνυμα που θέλησε να περάσει: «Κορίτσια, βάλτε το ποδήλατο στη ζωή σας, είναι πολύ ωραίο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία