fbpx

Προπονητής στην Αστάνα του Μαρκ Κάβεντις ο Αναστόπουλος (pic)

Προπονητής στην Αστάνα του Μαρκ Κάβεντις ο Αναστόπουλος (pic)

Το πόστο του Head of Performance της Αστάνα του Μαρκ Κάβεντις αναλαμβάνει ο Βασίλης Αναστόπουλος, γεγονός που αποτελεί μία σπουδαία προπονητική μεταγραφή για την ελληνική ποδηλασία, μετά από 4 χρόνια παρουσίας του στην Σούνταλ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος στην ομάδα της Αστάνα, μια από τις πιο διάσημες στο WorldTour. Όταν ο Αλεξάντρ Βινοκούροφ μου παρουσίασε το όραμά του για το μέλλον και μου ζήτησε να είμαι μέρος του, δεν δίστασα να αδράξω την ευκαιρία. Ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα και να έχω εξαιρετικά αποτελέσματα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αναστόπουλος.

Ο επικεφαλής Αλεξάντερ Βινοκούροφ ανέφερε: «Η εμπειρία και η γνώση που διαθέτει ο Βασίλης μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε όλη την αγωνιστική προετοιμασία στην ομάδα, αυξάνοντας σημαντικά την απόδοση μας. Ταυτόχρονα, στοχεύουμε και στην βελτίωση του sprint και πιστεύω ότι ο Βασίλης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό.

Είναι μεγάλος επαγγελματίας και με το όραμα που έχει ο Βασίλης στα βασικά σημεία που πρέπει να δουλέψουμε, πιστεύω ότι τις επόμενες σεζόν μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ και οι δύο, στην κατεύθυνση που επιλέξαμε στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν με την άφιξη του Mark Cavendish και του Cees Bol, σε συνεργασία με αναβάτες όπως ο Alexey Lutsenko.

Παράλληλα, νέοι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από αυτή την πολύτιμη εμπειρία στη δουλειά τους. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, οπότε ανυπομονώ να δω τον Βασίλη στην ομάδα το 2024».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία