fbpx

Θοδωρής Βλάχος (Α’ μέρος): «Η συγγνώμη ήταν για τους παίκτες μου και θα την ξαναζητούσα – Δεν υπάρχει ταβάνι για την Εθνική» (vid, pics)

Θοδωρής Βλάχος (Α’ μέρος): «Η συγγνώμη  ήταν για τους παίκτες μου και θα την ξαναζητούσα – Δεν υπάρχει ταβάνι για την Εθνική» (vid, pics)

Η τεράστια στιγμή της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μέσα από τα συναισθήματα του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Βλάχου, στο Α’ μέρος της μεγάλης συνέντευξης – εξομολόγησης στην εκπομπή “Πισίνα & Σκορ” με τον Γιάννη Κορακή, στο apex sports.gr.

Το μοιραίο φινάλε του τελικού και το λάθος που παραδέχεται, αλλά δεν τον καταδιώκει, τονίζοντας ότι η συγγνώμη που ζήτησε ήταν προς τους παίκτες του και πως θα τη ζητούσε πάλι. Η πετυχημένη πορεία με τη γαλανόλευκη και η σιγουριά του για την επόμενη φορά που η Ελλάδα θα βρεθεί στον τελικό μεγάλης διοργάνωσης, αλλά και η επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κυρίως εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Διότι μπορεί η Εθνική να είναι και ασημένια Ολυμπιονίκης, αλλά ο στόχος της δεν έχει ταβάνι και θέλει χρυσό επαναλαμβανόμενο.

Αυτά και πολλά ακόμα αποκαλυπτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

YouTube video
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προβληθεί και το Β’ μέρος.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Εθνικές Ομάδες