fbpx

Survivor: Ζευγάρι ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή; Τα “επίμαχα” πλάνα

Survivor: Ζευγάρι ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή; Τα “επίμαχα” πλάνα

Πολύ κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Τα παιχνίδια κάτω από τα σκεπάσματα και το υπονοούμενο της συμπαίκτριάς τους.

Ένας έρωτας φαίνεται πως γεννιέται στο Survivor 2024, ανάμεσα σε δύο παίκτες της Μπλε ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Περπατάρη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι οποίοι έχουν έρθει πολύ κοντά, όπως “μαρτυρούν” τα πλάνα τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Survivor τους “τσάκωσε” να κάνουν παιχνίδια κάτω από τα σκεπάσματα, καθώς κοιμούνται δίπλα δίπλα, ενώ σε άλλο σημείο φαίνεται πως ανταλάσσουν χάδια, με την Σταυρούλα να λέει: “Δώρα εδώ είσαι;”. “Ναι ρε. Μην αγχώνεστε παιδιά. Δεν έχω πρόβλημα” απαντά η συμπαίκτριά τους.




Την τρυφερή φιλία που έχουν αναπτύξει, σχολίασε και άλλη συμπαίκτριά τους, η Μαριλίνα, η οποία, μιλώντας στην κάμερα, άφησε υπονοούμενα. Όπως είπε:

“Στην καλύβα μας, με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί, μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά.

Ελπίζω, λοιπόν, να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι δηλαδή, από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι; Οπότε ίσως έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Survivor 2024”.




Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Γιάννης Περπατάρης έμαθε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μπει στο Survivor, ρώτησε με χιούμορ εάν η παίκτρια έχει σχέση.

Πάντως ενδέχεται οι δύο Μαχητές να είναι μόνο φίλοι και να μην συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Πηγή: News 24/7

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Sport Gossip