fbpx

Δανάη Μπάρκα: Σε νυχτερινό κέντρο φιλιόταν με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη -Σάλος στα social για την φερόμενη σχέση τους

Δανάη Μπάρκα: Σε νυχτερινό κέντρο φιλιόταν με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη -Σάλος στα social για την φερόμενη σχέση τους

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία όπου η τηλεοπτική παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα φέρεται να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στον εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πυροδοτώντας πολλές αντιδράσεις, καθώς ο Φίλιππος Τσαγκρίδης διατηρούσε δεσμό παλιότερα με την Κατερίνα Καινούργιου.

Στην φωτογραφία φαίνεται το ζευγάρι να γλεντούν σε νυχτερινό κέντρο όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες γιορτάζονταν να γενέθλια μιας κοινής τους φίλης.

Οι φήμες για τον φερόμενο δεσμό μεταξύ των δύο πλέον οργιάζουν, ύστερα από την κοινοποίηση της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο, έχει σαρώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι πρώτη φορά που το φερόμενο ζευγάρι κάνει δημόσια εμφάνιση, πυροδοτώντας τις σχετικές φήμες τον τελευταίο καιρό για τον δεσμό τους.




Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής δεν έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους, η οποία έχει σχολιαστεί έντονα λόγω της προηγούμενης σχέσης του Φ.Τσαγκρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου.

Βροχή τα σχόλια στο X για το φιλί Μπάρκα- Τσαγκρίδη

Δεν έλειψαν τα καυστικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά την κοινοποίηση της επίμαχης φωτογραφίας. Πολλές από τις αντιδράσεις αφορούν την τόσο Δ. Μπάρκα όσο και την Κ. Καινούργιου.

Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι σε ειρωνικό ύφος, ενώ δεν λείπουν και οι επθέσεις στην Μπάρκα με ισχυρισμούς ότι η παρουσιάστρια ως φίλη της Κατερίνα Καινούργιου δεν θα έπρεπε να συνάψει σχέση με τον πρώην της.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Sport Gossip