fbpx

Όταν ο Ronaldinho χειροκρότησε τον Σάββα Γκέντσογλου (video)

Όταν ο Ronaldinho χειροκρότησε τον Σάββα Γκέντσογλου (video)

Ο Ronaldinho έκανε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο ελληνικό Survivor, κέρδισε στο ποδοβόλεϊ και χάρισε μια εμπειρία ζωής στους παίκτες.

Αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας, θα πιστεύαμε ότι είναι fake news, όμως είναι αλήθεια. Ο Ronaldinho εμφανίστηκε στο ελληνικό Survivor προσφέροντας μαγικές στιγμές στους παίκτες του ριάλιτι και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον.

Ο Acun Ilıcalı προσκάλεσε τον πάλαι ποτέ πρωταθλητή κόσμου στον Άγιο Δομίνικο και μετά από τη συμμετοχή του στο τουρκικό Survivor, όπου έπαιξε ποδόσφαιρο στην άμμο, τον έφερε και στον ελληνικό στίβο μάχης για να παίξει ποδοβόλεϊ.

Η παρουσίαση του Ronaldinho στους παίκτες




Ο Τούρκος παρουσιαστής, γνωστός για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο (είναι άλλωστε μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της βρετανικής Χαλ), έφερε με το αζημίωτο τον σπουδαίο Roni στο Survivor και έπαιξε μαζί του ποδοβόλεϊ.

Στο άκουσμα της είδησης, οι Survivors αδυνατούσαν να το πιστέψουν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ουρλιάζει από τη χαρά της και άλλους να του υποκλίνονται.

Αντίπαλοι των Acun και Ronaldinho ήταν οι Σάββας Γκέντσογλου και Γιώργος Γκιουλέκας (El Mago) που επίσης έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο αντίστοιχα.

Για τους δύο αυτούς παίκτες, η συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν φυσικά ονειρική και θα την κρατούν κειμήλιο για μια ζωή.

Τι είδαμε στον αγώνα




Τόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, όσο και ο δημοφιλής TikToker έζησαν τις στιγμές με τον Ronaldinho στο έπακρο και μάλιστα λίγο έλειψε να κερδίσουν σετ από τον βραζιλιάνο σούπερσταρ.

Τα πρώτα δύο σετ της αναμέτρησης ήταν ντέρμπι και ολοκληρώθηκαν με 23-21 για την ομάδα του Acun, ενώ στο τελευταίο κέρδισαν πιο άνετα με 21-15.

Μπορεί ο Ronaldinho να έκανε τα συνηθισμένα του μαγικά, όμως τις εντυπώσεις έκλεψε ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος χάρισε μερικές εξαιρετικές στιγμές.

Αποκορύφωμα ήταν ένας πόντος που κέρδισε με τη βοήθεια του φιλέ, τον οποίο χειροκρότησε και ο ίδιος ο Ronaldinho.




Ο Γιώργος Λιανός που έζησε την ευκαιρία να περιγράψει αγώνα του Ronaldinho δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του, ανεβάζοντας την selfie τους στο Instagram.

Στη συνέχεια οι παίκτες μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από τον αγώνα με τον Γκέντσογλου, εμφανώς συγκινημένο να μην μπορεί να πιστέψει το τι έζησε.




Πλέον, καθώς φτάνουμε σιγά-σιγά στα μισά του φετινού Survivor, οι παίκτες επέστρεψαν στις ομάδες και στις παραλίες τους, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους τη γιορτινή ατμόσφαιρα και να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα τους κρατήσουν στο παιχνίδι.

Πηγή: ONEMAN

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Sport Gossip