fbpx

World Surfing Games: Πρεμιέρα με συμμετοχή Κόλλα, Τσαρπαλή, Χριστοδούλου, Παπαβασιλείου, Σιγανό

World Surfing Games: Πρεμιέρα με συμμετοχή Κόλλα, Τσαρπαλή, Χριστοδούλου, Παπαβασιλείου, Σιγανό

Μονάχα… ώρες απομένουν για την έναρξη των World Surfing Games στις ΗΠΑ και μάλιστα με δυναμική ελληνική παρουσία! Η συγκεκριμένη διοργάνωση, πέρα από το δικό της αυτόνομο κύρος, λειτουργεί και ως πρόσθετος πόλος έλξης, αφού συνιστά και προκριματικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Σέρφινγκ (ISA) ανακοίνωσε πως η χώρα των νικητών σε κάθε μία από τις αγωνιστικές κατηγορίες (άνδρες και γυναίκες) θα εξασφαλίσει αυτόματα μία επιπλέον θέση για τους Αγώνες του Παρισιού.

Αυτή η θέση θα είναι επιπρόσθετη των δύο που ορίζουν οι κανονισμοί για κάθε χώρα, οπότε τα World Surfing Games αποκτούν έτσι πολύ εντονότερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, προσελκύονται μεγάλα ονόματα που υπό άλλες συνθήκες μάλλον δεν θα ήταν εκεί.

Συνολικά 51 χώρες θα εκπροσωπηθούν στη διοργάνωση, με την Ελλάδα να βρίσκεται ανάμεσά τους με πέντε αθλητές. Συγκεκριμένα, οι Αλεξάνδρα Κόλλα, Ειρήνη Τσαρπαλή, Ματέο Χριστοδούλου, Δημήτρης Παπαβασιλείου και Πέρυ Σιγανός θα βρίσκονται στη Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας, έτοιμοι για να δώσουν τις μάχες τους!

Η Χάντινγκτον Μπις όπου θα γίνουν τα World Surfing Games.

Η διοργάνωση τυπικά αρχίζει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με την τελετή έναρξης, αν και το αμιγώς αγωνιστικό πρόγραμμα εκκινεί το Σάββατο. Οι μάχες θα ολοκληρωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου με τους τελικούς και την τελετή απονομής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ