fbpx

Παγκόσμιο ISA: Διπλή επιτυχία για Μπαρέρας και Αράκι

Παγκόσμιο ISA: Διπλή επιτυχία για Μπαρέρας και Αράκι

Η Εσπεράντσα Μπαρέρας πήρε δύο χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP και Paddleboard στο Σαμπλ Ντ’Ολόν της Γαλλίας.

 Ο πρώτος τίτλος της Μπαρέρας σημειώθηκε στον τεχνικό αγώνα SUP με την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019 να παίρνει τη νίκη σε 31 λεπτά. Το αργυρό μετάλλιο με διαφορά 22 δευτερολέπτων κατέληξε στη Γαλλίδα Μελανί Λαφενέτρ ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Μαρικάρμεν Ριβέρα από το Πουέρτο Ρίκο.

 Ο αγώνας απόστασης του SUP είδε τη Μπαρέρας να παίρνει και δεύτερο χρυσό μετάλλιο με την συμπατριώτισσά της, την Ντούνα Γκορντίγιο να ακολουθεί σε απόσταση 15 δευτερολέπτων ενώ το χάλκινο πήρε ξανά η Ριβέρα.

Στο SUP των ανδρών ο Σούρι Αράκι από την Ιαπωνία διατήρησε τον τίτλο του στον τεχνικό αγώνα επικρατώντας με διαφορά 12 δευτερολέπτων του Γάλλου Νοϊκ Γκαριού ενώ ένας άλλος Ιάπωνας, ο Ράι Ταγκούτσι, ήταν εκείνος που πήρε την 3η θέση. Ο Αράκι πήρε το χρυσό μετάλλιο και στον αγώνα απόστασης με τον Τιτουάν Πούγιο στη 2η θέση και τον Ταγκούτσι να φτάνει σε δεύτερο χάλκινο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ