fbpx

Αγκέρε: “Είναι φανταστικό το ότι επιστρέφουμε στους Παναμερικανικούς Αγώνες”

Αγκέρε: “Είναι φανταστικό το ότι επιστρέφουμε στους Παναμερικανικούς Αγώνες”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φερνάντο Αγκέρε για την παρουσία του σέρφινγκ στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2023 που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Σαντιάγο.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σέρφινγκ (ISA) υπογράμμισε πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη εμφάνιση του αθλήματος στη συγκεκριμένη διοργάνωση, τονίζοντας παράλληλα την μεγάλη αξία που προσφέρει στους δύο νικητές (άνδρες και γυναίκες) η απευθείας πρόκριση στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Οι Παναμερικανικοί Αγώνες είναι μία πολύ ξεχωριστή διοργάνωση για το σέρφινγκ. Η Λίμα το 2019 απετέλεσε την πρώτη φορά που το σπορ μας εντάχθηκε σε μία διοργάνωση τμήμα του Ολυμπιακού Κινήματος, οπότε είναι φανταστικό για εμάς να επιστρέφουμε και το 2023.

Είναι μία σπουδαία ημέρα δράσης η σημερινή και ανυπομονώ για τις δραματικές και συναρπαστικές στιγμές που μας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενόσω τα κύματα θα μεγαλώνουν.

Σε αυτή την θαυμάσια αγωνιστική συγκυρία θα δούμε δύο αθλητές να ξεπερνούν όλους τους υπόλοιπους και να κερδίζουν από μία θέση στο Παρίσι του 2024 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αναμένουμε μεγάλα κύματα στο δεύτερο ήμισυ της διοργάνωσης. Θα είναι μία ιστορική στιγμή”, ανέφερε ο Αγκέρε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σέρφινγκ