fbpx

Luge: Παρθενική νίκη για την Fraebel (video)

Νικήτρια στο Όμπερχοφ η Merle Fraebel.

Για πρώτη φορά η Merle Fraebel πήρε νίκη σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου luge και το έκανε μπροστά στο κοινό της χώρας της.

Η Γερμανίδα πήρε τη νίκη στο μονοθέσιο luge του Όμπερχοφ σε μία ακόμα άκρως επιτυχημένη εμφάνιση της οικοδέσποινας χώρας.

Μετά το εξαιρετικό πρώτο σκέλος η παγκόσμια πρωταθλήτρια κάτω των 23 ετών κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο συνολικά χρόνο. Πίσω από την 20χρονη αθλήτρια η Αυστριακή Madeleine Egle. Διπλή παρουσία στο βάθρο για τη Γερμανία με την 3η θέση για την Julia Taubitz.

YouTube video

Jessica Degenhardt και Cheyenne Rosenthal έδωσαν στη Γερμανία τη νίκη και στο διθέσιο. Η δέκατη κοινή τους επιτυχία με ρεκόρ εκκίνησης αλλά και ρεκόρ πίστας. Στη δεύτερη θέση οι Ιταλίδες Andrea Voetter και Marion Oberhofer. Κάτοχοι του τίτλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, οι Γερμανίδες Selina Egle και Lara Kipp πήραν την 3η θέση.

YouTube video

Στο διθέσιο των ανδρών η νίκη πήγε στην Αυστρία με τους Thomas Steu και Wolfgang Kindl. Κάτοχοι του αργυρού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είχαν τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο σκέλη. Οι Γερμανοί Hannes Orlamuender και Paul Constantin Gubitz στη 2η θέση. Στο βάθρο ακολούθησαν οι συμπατριώτες τους, Tobias Wendl και Tobias Arlt.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Έλκηθρα