fbpx

Luge: Βρήκαν κάτοχο οι πρώτες μικρές κρυστάλλινες σφαίρες (video)

Σημαντικός σταθμός στην σεζόν η Λετονία.

Με πρόσθετο βάρος στις αποσκευές της έφυγε από την Σιγκούλντα της Λετονίας η Julia Taubitz για το παγκόσμιο κύπελλο luge.

Με τη νίκη της στην περιοχή πήρε τον τίτλο στο αγώνισμα του σπριντ. Η 27χρονη επικράτησε στον αγώνα για 108 χιλιοστά του δευτερολέπτου της ντόπιας Kendija Aparjode. Στο βάθρο και η Αμερικανίδα Emily Sweeney.

YouTube video

Στα διπλά των ανδρών Martins Bots και Roberts Plume αξιοποίησαν ξανά το πλεονέκτημα της έδρας. Οι Λετονοί νίκησαν με διαφορά 87 χιλιοστών του δευτερολέπτου τους Γερμανούς Tobias Wendl και Tobias Arlt κι έκαναν δικό τους τον τίτλο.

YouTube video

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η νίκη και ο τίτλος στις Andrea Votter και Marion Oberhofer. Οι Ιταλίδες ταχύτερες για 74 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τις Αυστριακές Selina Engle και Lara Kipp. Ατύχημα για τις Γερμανίδες Jessica Degenhardt και Cheyenne Rosenthal.

YouTube video

Μετά το ατομικό αγώνισμα ο Felix Loch πανηγύρισε τη νίκη και στο σπριντ. Δεύτερος και πάλι ο ντόπιος Kristers Aprajods με διαφορά 67 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Με την 4η θέση ο τίτλος πήγε στον Γερμανό Max Langenhan.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Έλκηθρα