fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Speed Skating: Η έκπληξη από τον Ντουμπρέιλ (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Speed Skating: Η έκπληξη από τον Ντουμπρέιλ (video)

Ο έμπειρος Καναδός έκανε την έκπληξη στην Πολωνία για τον πρόσφατο σταθμό στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου speed skating.

Μετά το αργυρό της πρώτης ημέρας πήρε τη νίκη στη δεύτερη στην απόσταση των 500 μέτρων. Νικητής στον πρώτο αγώνα ο κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, ο Κινέζος Γκάο Τινγκγιού. Ο Λοράν Ντουμπρέιλ, κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στα χίλια μέτρα νίκησε με διαφορά μόλις 6 χιλιοστών του δευτερολέπτου.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 5.000 μέτρα ο Ολλανδός Πάτρικ Ρεστ έδειξε ξανά την ποιότητά του. Νικητής με διαφορά άνω των τεσσάρων δευτερολέπτων από τον δεύτερο, τον Νορβηγό Χαλγκάιρ Ενγκεμπράτεν. Ακόμα 2 δευτερόλεπτα πιο πίσω ο Ιταλός Ντάβιντε Γκιότο.

Η Μίχο Τακάγκι από την Ιαπωνία πήρε τη νίκη μετά τα 1.500 και στην απόσταση των χιλίων μέτρων. Κάτοχος δύο χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων νίκησε τις Αμερικανίδες Μπρίτανι Μπόουι και Κίμι Γκετζ.

Στο τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος, τη μαζική εκκίνηση γυναικών, νικήτρια η Ολλανδή Ιρένε Σάουτεν. Τρεις φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης επικράτησε της Καναδής Ιβανί Μπλοντάν και της Αμερικανίδας Μία Κίλμπεργκ-Μανγκανέλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Παγοδρομίες