fbpx

Βρούτσης για πόλο: «Είναι χρέος μας να κάνουμε τα πάντα για τους καλύτερους πρεσβευτές της Πατρίδας μας»

Βρούτσης για πόλο: «Είναι χρέος μας να κάνουμε τα πάντα για τους καλύτερους πρεσβευτές της Πατρίδας μας»

Την εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών που πρόσφατα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν και μαζί την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Οι διεθνείς μας -τις οποίες συνόδευαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος και η Εύη Μωραϊτίδου (μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και έφορος Υδατοσφαίρισης)- δώρισαν στον κ. Βρούτση μία μπάλα με τις υπογραφές τους με τον Υπουργό Αθλητισμού να τις ευχαριστεί και να τους δηλώνει ότι «θα κοσμεί το γραφείο μου, υπενθυμίζοντάς μου πως η πίστη και η δουλειά είναι ο οδηγός για να κατακτάς τους στόχους σου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπουργού Αθλητισμού:

«Το Υπουργείο Αθλητισμού πλημμύρισε χαμόγελα και εθνική υπερηφάνεια με τα κορίτσια και το προπονητικό team της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης.

Τις χάλκινες πρωταθλήτριες Ευρώπης που κέρδισαν με πάθος μια ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Τις ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο, μία μπάλα με τις υπογραφές τους, που από σήμερα θα κοσμεί το γραφείο μου, υπενθυμίζοντας μου πως η πίστη και η δουλειά είναι ο οδηγός που σε οδηγεί να κατακτάς τους στόχους σου.

Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου, να ζήσω από κοντά την προσπάθεια των εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Είναι χρέος μας να κάνουμε τα πάντα για τους καλύτερους πρεσβευτές της Πατρίδας μας»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Υπουργείο Αθλητισμού